1ste ploeg A

Ploeginformatie

Alle informatie over de voorbije en komende speeldagen en het klassement kan u nalezen op de site van de KBVB. Klik op de link hieronder om rechtstreeks naar de juiste pagina te gaan.

Trainingsinfo – 1ste ploeg

Waar?

BIESENVELDWEG 1

3742 MARTENSLINDE

Wanneer?

Elke dinsdag en donderdag om 19u30

Contactinfo trainers

T1: Kristof Vandersmissen

T2: Patrick Hertogen

T3: Poismans Christian

Spelers en staf

Wedstrijdverslagen

Wedstrijd KMR – Thor Hasselt 27/10/2019

Ook tegen Thor Hasselt slaagde Biesen er niet in om de punten thuis te houden. Ondanks veel goede wil gingen de punten mee naar Hasselt. Thor begon sterk en probeerde alzo snel de wedstrijd in een beslissende plooi te leggen. Veldoverwicht was er wel voor de bezoekers maar doelman Bart Weyen moest geen wonderen verrichten. Biesen poogde om tegen te prikken maar ook de doelman van Thor bleef ongeveer werkloos. In de 2de helft was er meer evenwicht. Doch dan net sloegen de bezoekers toe. Na een geharrewar bleek volgens de grensrechter de bal de lijn te hebben overschreden. Biesen probeerde deze uppercut te boven te komen en slaagde er ook in kansen te creëren maar pech en een gebrek aan scherpte waren wederom de boosdoener. Al hielp een zwak leidende scheids niet bepaald mee !! Biesen toonde ook in deze wedstrijd 90 minuten inzet maar werd ook de keer niet gediend door een beetje geluk bij de afwerking. We blijven echter overtuigd dat er een keerpunt komt

Wedstrijd Zutendaal – KMR 20/10/2019

Ook deze wedstrijd die we nu reeds kon bestempelen als levensbelangrijk voor Biesen leverde géén punten op. Het word voor Biesen een lang en moeilijk seizoen, dat staat reeds nu buiten kijf. Na veel gepalaver en de vaststelling door het scheidsrechters werd er uiteindelijk gespeeld op het B-veld dat wel in goede staat bleek. Biesen was zonder twijfel de betere ploeg maar kansen voor o.a. Farssi Salim en Paulussen Jonas werden zoals zo vaak in de voorbije weken “vakkundig” gemist. De eerste echte mogelijkheid voor de thuisploeg na dom balverlies leverden hen een gevleide voorsprong op bij de rust. In de tweede helft ging Biesen op zoek naar de gelijkmaker. Bram Donné was er nog het dichtst bij maar zijn schot werd in laatste instantie nog afgeblokt ! Toen de thuisploeg dan een zee van ruimte kreeg kon het de score verdubbelen. Biesen drong nog aan en kon via een kopballetje van Jonas Paulussen nog milderen. Verden geraakte het echter niet meer wat betekende dat een volgende pijnlijke nederlaag een feit was. Helaas ging ook deze wedstrijd verloren, veel goede wil maar ook een aantal slecht geïnspireerde spelers lagen aan de basis van deze nederlaag. Het zijn harde tijden voor Biesen, laten we hopen dat het tij toch snel zal keren !!

Wedstrijd KMR – Hoeselt VV 13/10/2019

Biesen blijft ook na de derby tegen Hoeselt in het sukkelstraatje. De 1ste overwinning blijft uit en weer werd er verloren met het kleinste verschil.

Hoeselt won de tos en dat leverde windvoordeel op. Echte kansen kon Hoeselt niet afdwingen maar Biesen maakte net die overtreding te veel waardoor de bezoekers via een vrijschop en een rake kopbal op achterstand kwamen. Biesen kon daar enkel een bal die net niet bij Pieter Vos terecht kwam tegenover stellen. Ruststand 0-1.

In de 2de helft hoopten de aanwezige thuissupporters dat Biesen het windvoordeel zou kunnen benutten maar verder dan een hoop corners en een paar gevaarlijke voorzetten kwam de thuisploeg niet. De bezoekende doelman Lambrechts moest geen enkele redding de naam waardig uitvoeren. Eindstand 0-1

Zelfs de voorstelling van de talrijke jeugdploegen kon de thuisploeg niet inspireren tot grootse daden. Biesen prijkt daardoor op de laatste plaats nog zonder overwinning. Laten we hopen dat het tij toch snel zal keren.

Wedstrijd HIH Hoepertingen – KMR 06/10/2019

Ook de 6de wedstrijd leverde géén 1ste overwinning op voor Biesen. We blijven zo in de kelder van het klassement en zullen elke wedstrijd opnieuw hard moeten knokken voor elk kostbaar puntje.

Biesen begon sterk en was baas. Alleen werden de kansjes weer niet benut. Zelfs een hele grote kans via Opdenacker werd verkwanselt. Jeroen vergat de trekker over te halen en legde de bal tot ieders verrassing nog breed. De thuisploeg kon het evenwicht herstellen maar kon een attente doelman Weyen niet verschalken.

De tweede helft begon eerder gelijkgaand. Toch was het Biesen dat via Jonas Paulussen op voorsprong kon komen. De thuisploeg ging dan op zoek naar de gelijkmaker. De deklat redde aanvankelijk Biesen nog maar even later stelden ze toch gelijk. Farssi Salim vergat de fout te maken en de bordjes hingen in evenwicht. Er waren nog wat kansjes en halve kansjes aan beide zijden maar de score bleef ongewijzigd.

Biesen was kort bij zijn 1ste zege maar kon deze uiteindelijk niet over de streep trekken.

Wedstrijd KMR – Sp. Kolmont 29/09/2019

Biesen is na een nieuwe nederlaag weggezakt naar de bodem van het klassement. Het word zaak in de komende weken punten te pakken om alsnog de benarde situatie te keren.

De tos werd door Biesen verloren en dat leverde de bezoekers wind en veldoverwicht op. Ze konden dan ook uitlopen tot 0-2. Biesen kon daar, buiten wat goede wil, weinig tegenover plaatsen.

In de 2de helft blies de wind in het voordeel van Biesen. Dat leverde toch meteen een ander wedstrijdbeeld op. De thuisploeg zat zelfs helemaal terug in de wedstrijd via het aansluitingsdoelpunt van Salim Farssi. Helaas werden nog enkele mogelijkheden onbenut gelaten of niet goed uitgespeeld. Op het einde deelde Kolmont helemaal de doodsteek uit met een 3de doelpunt.

Biesen is vooral op zoek naar zichzelf. Hopelijk keert het zelfvertrouwen snel terug anders wacht een lang en donker seizoen.

Wedstrijd KMR – E. Henis 14/09/2019

Biesen speelde zijn 1ste zaterdagavond-wedstrijd van het nog prille seizoen. Helaas leverde ook deze wedstrijd géén 1ste overwinning op.

De wedstrijd was vanaf het begin in evenwicht doch het was Vandersmissen Kristof die de beste kans kreeg op een voorsprong. De bezoekende doelman was gepasseerd maar ex-KMR Biesen speler Tomsin kon redding brengen op de lijn.

Ook in de 2de helft waren de kansen schaars. Het laatste kwartier was wel voor Biesen. Het meeste pech kende Farssi Salim toen zijn schot op de paal strandde. Tussendoor was er wel een dot van een kans voor de bezoekers maar de bal ging nipt voorlangs. Biesen dreigde nog maar kon andermaal het thuispubliek niet verwennen met een doelpunt.

Biesen blijft zo op zoek naar de 1ste overwinning.

Wedstrijd Herderen-Millen – KMR 08/09/2019

Na het gelijkspel van vorig weekend maakte Biesen de verplaatsing naar promovendus Herderen-Millen. De thuisploeg verkoos te spelen op hun kunstgras.

Het duurde een tijdje eer Biesen zich kon aanpassen aan de omstandigheden. Te lang zelfs want na 10 minuten klom de thuisploeg al op voorsprong. Vandersmissen had de kans om Biesen langszij te brengen maar de thuisdoelman gaf geen krimp. Nog voor het halfuur verdubbelde de thuisploeg de score. De defensie zag er bij deze tegengoal niet best uit !! Toch kon Biesen nog voor de rust langs Farssi Salim milderen na een blunder in de thuisdefensie.

Wie hoopte dat dit een extra motivatie was voor de bezoekers kwam bedrogen uit. Biesen had wel overwicht in het spel maar uitgespeelde kansen bleven op dat moment uit. Het was echter de thuisploeg die opnieuw de weg naar doel vond. Biesen had dan enkele grote mogelijkheden om de aansluitingstreffer te maken maar deze kansen werden vakkundig de nek omgewrongen.

De thuisploeg toonde hoe het wel moet en liep nog verder uit naar 4-1.

Zware nederlaag voor Biesen die hard aankomt. De thuisploeg was vooral efficiënter en Biesen miste kansen en had teveel tijd nodig om tot kansen te komen.

Hopelijk zal het aanstaande zaterdag om 19u30 beter gaan tegen de buren uit Henis.

Foto’s

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.