Reserven A

Ploeginformatie

Alle informatie over de voorbije en komende speeldagen en het klassement kan u nalezen op de site van de KBVB. Klik op de link hieronde om rechtstreeks naar de juiste pagina te gaan.

Trainingsinfo – Reserven A

Waar?

BIESENVELDWEG 1

3742 MARTENSLINDE

Wanneer?

Elke dinsdag en donderdag om 19u30

Contactinfo trainers

Trainer 1

tel: 0466 / 66 55 44

mail: trainer1@kmr.be

Trainer 2

tel: 0466 / 66 55 44

mail: trainer2@kmr.be

Spelers en staf

Wedstrijdverslagen

Wedstrijd Thor Hasselt – KMR 24/10/2019

Afgelopen donderdag was de 2de ploeg van Biesen te gast bij de leider in Hasselt.

Vanaf de 1ste minuut trachtte de thuisploeg de forcing te voeren. Biesen had het moeilijk tegen een uitstekend voetballende thuisploeg. Biesen probeerde onder de druk uit te komen maar slaagde daar maar mondjesmaat in zonder de thuisdoelman te kunnen bedreigen.

Het was dan ook slechts een kwestie van tijd vooraleer de thuisploeg op voorsprong kwam. De heroptredende doelman Brepoels deed zijn uiterste best maar kon niet voorkomen dat bij de rust de thuisploeg toch al een 3-0 voorsprong bij elkaar voetbalde.

De trainer voerde enkele wijzigingen door en deze hadden wel een effect. De thuisploeg kon weliswaar zeker nog een aantal doelkansen afdwingen maar was ‘iets’ minder dominant. Biesen kon zelfs een aantal kansen creëren maar kwam niet tot de eerredder.

Biesen was kansloos tegen de leider maar aan inzet en goede wil was er zeker geen gebrek.

Wedstrijd KMR – Zutendaal 17/10/2019

De tweede ploeg van KMR Biesen, wel dat was uiteraard de bedoeling , maar de trainers verkozen te spelen met de reserven B, waren een maatje te klein voor de tegenstanders uit Zutendaal.

Het werd de ganse wedstrijd een kat en muis spelletje, de jonge ploeg van Biesen was op géén enkel moment in staat enig weerwerk te bieden aan de tegenstander.

Het was enkel via een mooi kopbal-doelpunt van Ruben Thijs dat de eer kon worden gered.

Uiterst ongelukkige beslissing van de trainers om deze jongens deze wedstrijd te laten spelen met als gevolg enkel mistevreden spelers, afgevaardigden en supporters !!!

Wedstrijd Hoeselt VV- KMR 10/10/2019

 Afgelopen donderdag speelde de 2de ploeg van Biesen de derby tegen en in Hoeselt.

De wedstrijd begon met twee aanvallend ingestelde ploegen. Kansen kwamen er dan ook aan beide zijden met dat verschil dat Hoeselt, met een beetje hulp, wel afwerkte en Biesen deze helaas onbenut liet. De ruststand was dan ook voor Biesen een zwaar verdict 2-0.

Meteen na de rust leek de thuisploeg helemaal op rozen te zitten na een derde doelpunt. Doch Biesen toonde karakter en kon via Brecht Rubens en op strafschop via El Herbouti milderen tot 3-2. Een derde hing zelfs in de lucht voor Biesen maar diezelfde El Herbouti miste alleen voor doel. Biesen moest steeds meer ruimte weggeven en daar profiteerde de thuisploeg van om de wedstrijd in een definitieve plooi te leggen. Eindstand 4-2.

Biesen was helaas in de 1ste helft afwezig, iets wat op dit niveau en door een sterke thuisploeg werd afgestraft !

Wedstrijd KMR – HIH Hoepertingen 05/10/2019

De 2de ploeg van Biesen speelde afgelopen zaterdag tegen Hoepertingen en probeerde alzo de 1ste thuisoverwinning te boeken.

De wedstrijd begon aardig. Het tempo was behoorlijk en beide ploegen gingen op zoek naar een doelpunt. De 1se grote kans was ongetwijfeld voor Biesen maar Omar El Herbouti kon oog in oog met de doelman niet besluiten. Aan de overkant moest de doelman van Biesen attent zijn maar zeker géén wonderen verrichten.

De bezoekers kwamen iets scherper uit de kleedkamer en konden op voorsprong komen. Biesen plooide maar brak niet en Kyrian Gonzalez kon al snel gelijkstellen. Beide ploegen deden nog een poging de wedstrijd naar zich toe te trekken maar er veranderde niets meer aan de score.

Goede wedstrijd van de thuisploeg dat verdient een punt thuishield en na de wedstrijd kon genieten van een heerlijke hot-dog met dank aan Marijke

Wedstrijd Sp. Kolmont – KMR 28/09/2019

De 2de ploeg van Biesen maakte afgelopen zaterdag de altijd moeilijke verplaatsing naar Kolmont. Helaas was het team letterlijk onthoofd door de afmelding van de aanvallers Boyen en Huybechts door ziekte en kwetsuren.

In de 1ste helft kon Biesen nog standhouden. De thuisploeg was wel de betere ploeg maar de bezoekers konden via Imanovic en de heroptredende Habex wel even dreigen. Het leek een wedstrijd te worden waar het ging afhangen van details. Dat was ook zo tot Kyrian Gonzalez besloot terug te spelen op zijn doelman. De thuisploeg profiteerde van een te korte terugspeelbal en kon alzo op voorsprong komen. De veer bij Biesen was gebroken en al snel kon Kolmont verder uitlopen. De thuisploeg won uiteindelijk met zware 4-0 cijfers.

Door de afwezigheid van enkele spelers werd het een moeilijke wedstrijd en uiteindelijk een zware nederlaag. Hopelijk kan Biesen in de komende weken wel beschikken over zijn aanvallers om alzo op zoek te gaan naar een nieuwe overwinning.

Wedstrijd KMR – Paal-Tervant 19/09/2019

Afgelopen donderdagavond speelde de 2de ploeg van Biesen zijn wedstrijd tegen leider Paal-Tervant. Het werd een wedstrijd op uitzonderlijk hoog niveau.

Het begin van de wedstrijd toonde meteen aan dat de tegenstander veel klasse in huis had. Al snel en nog voor het kwartier liepen ze uit tot 0-2. Ondanks deze achterstand speelde de thuisploeg absoluut niet onaardig maar de bezoekende doelman gaf geen krimp op de talrijke mogelijkheden van de thuisploeg. De 0-3 net voor de rust was dan ook overdreven maar toonde nogmaals de klasse van de bezoekers.

Biesen kwam met goede moed en dito voetbal uit de kleedkamer. Via Opdenakker en Brecht Rubens milderden ze de score. De gelijkmaker hing meermaals in de lucht maar kwam er helaas niet. In de slotfase liepen de bezoekers zelfs verder uit tot 2-4, meteen ook de eindscore.

 Prima wedstrijd van Biesen dat wel zijn meerdere moest erkennen in de bezoekers uit Paal maar met opgeheven hoofd mag terug kijken op deze partij.

Wedstrijd E.Henis – KMR 14/09/2019

Afgelopen zaterdag maakte de 2de ploeg van KMR Biesen de korte verplaatsing naar Henis.

Een laat zomerweertje inspireerde Biesen blijkbaar want vanaf het 1ste fluitsignaal werden er mooie combinaties op de mat gelegd. Doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Boyen Merten opende de score en net voor de rust kon Huybrechts Mathias de score verdubbelen. Het enige minpuntje was dat de wedstrijd nog niet was beslist voor de rust gezien nog een aantal mogelijkheden werden gemist. Toch was het niveau van de 1ste helft zeer hoog.

Ook in de 2de helft was Biesen de betere ploeg. Wel waren de combinaties van iets mindere kwaliteit. Toch kon Biesen nog verder uitlopen, schutters van dienst waren dezelfde namen als in de 1ste helft, Merten en Mathias. De niet aflatende thuisploeg kon de score milderen tot 1-4. Gelukkig scoorde Gysen Wouter een 5de voor Biesen want de thuisploeg kon stilaan domineren doch enkel de score nog terugbrengen tot 2-5.

Mooie, verdiende overwinning voor Biesen na een ronduit schitterende 1ste helft en en iets mindere 2de helft.

Wedstrijd KMR – Herderen-Millen 05/09/2019

Afgelopen donderdag speelde de 2de ploeg in een vooruitgeschoven wedstrijd zijn 2de wedstrijd van het nog prille seizoen.

Na de overwinning in Vlijtingen was het vertrouwen groot om de 1ste thuisoverwinning te behalen.

De tegenstander uit Millen begon echter sterk en Biesen had het knap lastig. Toch kon de thuisploeg na een halfuurtje de score openen. Robeyns Nicolas werkte via een mooi stiftballetje keurig af. Lang kon Biesen echter niet genieten van de voorsprong want de bezoekers hingen nog voor de rust,verdiend, de bordjes in evenwicht.

Zelfde beeld in de 2de helft. De bezoekers waren gretiger en steviger in de duels. Toch had Biesen via oa. Huybrechts Mathias de mogelijkheid om op voorsprong te komen maar dat lukte echter niet. De bezoekers waren echter wel trefzeker en liepen zo uit naar een 1-3 voorsprong.

Biesen was niet meer bij machte de wedstrijd nog te doen kantelen.

Verdiende overwinning van de bezoekers die een stevige indruk lieten en Biesen confronteerde met een 1ste nederlaag

Wedstrijd Vlijtingen -KMR 31/08/2019

De 2de ploeg van KMR Biesen opende het nieuwe seizoen op het kunstgrasveld van Vlijtingen.

Het 1ste kwartier was zonder twijfel voor de thuisploeg, een uitstekende doelman Brepoels Bjarne en de paal redde KMR Biesen. Een 1ste tegenaanval van Biesen de naam waardig leverde wel meteen een doelpunt op voor de bezoekers, Kyrian Gonzalez krulde de bal netjes in de bovenhoek.

De thuisploeg schrok er zowaar van en Biesen kon het evenwicht herstellen. Op het halfuur kon het zelfs verder uitlopen. Na een hoekschop kon Bam Donné uithalen van aan de zestien. Doelman Cuypers kon niet verhinderen dat Biesen de score verdubbelde. Met een ietwat gevleide tussenstand gingen we de rust in.

In het begin van de 2de helft leek Biesen de wedstrijd te controleren maar na de aansluitingstreffer van de thuisploeg was het alle hens aan dek. Biesen toonde echter de goede ingesteldheid en vocht voor wat het waard was. De redder heette uiteindelijk Mattias Huybrechts die schitterend afrondde en Biesen op 1-3 bracht. Dat doelpunt zorgde er toch voor dat de thuisploeg het geloof verloor.

De score wijzigde niet meer en Biesen ging aan de haal met de 3 punten.

Zeker geen makkelijke overwinning maar dankzij enkele uitstekende individuen en een voortreffelijke mentaliteit kaapte Biesen toch maar netjes de punten mee

Foto’s

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.